Glömt lösenordet?Registrera företag
English Svenska

Eterisk olja

Eteriska oljor är doftande, flyktiga oljor som förekommer färdigbildade i olika växtdelar. Traditionellt har namnet syftat på de oljor som utvinnes genom destillation men numera betecknas även kallpressade oljor (t.ex. citrusoljor) som just eteriska oljor. De används som råvaror i parfymoljor, men vi säljer även rena eteriska oljor i våra flaskor med grön etikett. essential oils

Läs mer om våra eteriska oljor här

Våra eteriska oljor håller mycket hög kvalitet och följer kraven från europeiska Farmakopéer. SOIL organic De oljor som är ekologiska har brittiska SOIL AssociationExternal Link som kontrollorgan.

Du kan använda de eteriska oljorna på samma sätt som parfymoljan och sprida doften med doftkrus, aromalampor, doftstenar osv. Till skillnad från parfymoljorna varierar de eteriska oljornas doft med varje skörd - precis som med årgångsvin.

Eteriska oljor

MandarinMer information i pfd-format, RosenträMer information i pfd-format, Tea-TreeMer information i pfd-format, GeraniumMer information i pfd-format, Ylang-YlangMer information i pfd-format, KanelMer information i pfd-format, LavendelMer information i pfd-format, BlodapelsinMer information i pfd-format, CitrongräsMer information i pfd-format, TimjanMer information i pfd-format, CitronMer information i pfd-format, PepparmyntaMer information i pfd-format, EukalyptusMer information i pfd-format, GrapefruktMer information i pfd-format, BasilikaMer information i pfd-format, LavandinMer information i pfd-format, KorianderMer information i pfd-format, CederträMer information i pfd-format, PetitgrainMer information i pfd-format, NiaouliMer information i pfd-format, CypressMer information i pfd-format, CajeputMer information i pfd-format, CitronellaMer information i pfd-format, KamferMer information i pfd-format, AnisMer information i pfd-format, ÄdelgranMer information i pfd-format, BergamottMer information i pfd-format, KryddnejlikaMer information i pfd-format, Vanilj extrakt 4x EKOMer information i pfd-format, Svartpeppar EKOMer information i pfd-format, Vintergröna EKOMer information i pfd-format, Ingefära EKOMer information i pfd-format, Lavendel EKOMer information i pfd-format.

Eteriska oljeblandningar

Refresh, Relax, Romantic